DA SEBASTIANO 2

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1086 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Sebastiano 2. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 9:48 Goed
11 mei 2024 om 0:03 Keurig afgeleverd, en de pizza was warm en smaakvol
19 apr 2024 om 21:09 Food quality is good, but was advertsied as ready in 15 min (in fact 50 min). Order came with special offer, butnowner tried to ignore it and eventually fulfilled it but quite unfriendly.
9 apr 2024 om 23:27 Prima
3 mrt 2024 om 21:34 Bestelling werd te laat afgeleverd. Toen ik belde werd geen excuus aangeboden. Kwaliteit was mager; gorgonzola saus die in de verte niet naar gorgonzola smaakte. Pizza's waren ook niet op smaak. En ik vraag me af waarom? Tenzij je echt lak.
27 feb 2024 om 20:40 Pizza was niet warm
18 feb 2024 om 22:10 Pasta’s waren smakeloos Pizza’s waren prima Tiramisu was heerlijk. Eten moest nog bereid worden op de ophaaltijd.
26 jan 2024 om 23:55 Pizza was koud en champignons zaten er niet op.
15 jan 2024 om 22:31 We kregen totaal niet wat we besteld hadden en wat we kregen was koud. Gechat met klantenservice waar gezegd werd dat we ons geld terugkrijgen en ern kortings voucher. Benieuwd wanneer we t terug krijgen. Dat is een goede service, maar leuk is ander
3 jan 2024 om 7:51 De smaak van de pizza was uitstekend maar beide pizza's waren koud, de bezorging was 2 uur!! na de bestelde tijd.
19 dec 2023 om 20:37 Levering duurde eindeloos en de pizza was hartstikke koud
7 dec 2023 om 23:17 Slappe bodem en koud.