DA SEBASTIANO 2

DA SEBASTIANO 2 Italiaans zoals Italiaans hoort te zijn

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 950 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Sebastiano 2. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2022 om 22:12 Sehr schnelle Lieferung und sehr leckere Pizza. Zu empfehlen
14 jun 2022 om 13:01 Verkeerde bestelling was meegeven. Bezorger moest terug om goede bestelling te halen. Vervolgens was de pizza heel hard en koud
7 jun 2022 om 7:55 Matige kwaliteit. Een extra topping besteld op mijn pizza. Die zat er niet op. Hoe moeilijk is het.
31 mei 2022 om 19:56 Prima Italiaanse!
22 mei 2022 om 7:18 War sehr lecker Lieferung war schnell Würde ich wieder bestellen.
9 mei 2022 om 13:57 Pizza zoals altijd uitstekend. Bezorging, mn de tijd (1uur en 40min) waardeloos. na bestellen zou het volgens de app 38min duren. Bezorger wel erg vriendelijk en verontschuldigde zich direct, hij stond al zeker half uur bij het restaurant te wachten.
4 mei 2022 om 21:02 Best lekkere pizza's nadat je ze zelf opwarmt nadat je 70 minuten hebt gewacht op een maandagavond. Ik heb zelf jarenlang bij pizzeria's gewerkt en lieve mensen dat is echt onder de maat voor die prijs.
3 mei 2022 om 16:40 Zoals altijd uitstekende pizza. Wat ik wel jammer vond was dat voor de tweede keer op rij een extra ingrediënt die bij een van de pizza's besteld was, niet was toegevoegd (en natuurlijk wel extra voor betaald).
2 mei 2022 om 21:10 Het was prima en heel lekker.
1 mei 2022 om 3:47 Lekker alleen lauw warm.
27 apr 2022 om 20:48 Helemaal lekker!! Niet alleen de pizza!